Dezmembrari auto - site de anunturi
email:
parola:
promovat
Tractari auto non-stop in Bucuresti si alte localitati la preturi foarte mici! Noi suntem solutia pentru rezolvarea problemelor dvs cu masina.
promovat
SC TIGRU IMPORT EXPORT SRL are ca obiect de activitate comercializarea pieselor auto si accesoriilor auto din dezmembrari.Firma noastra va pune la dis ...

DEZMEMBRARIWERESI

DEZMEMBRARIWERESI
Publicat de userul: Weresi (contacteaza)
Data postarii: 24.11.2013
Firma / Companie : SC AUTOWERESINICO SRL
C.U.I.: 26155548
Oras: frumusani, Judet: Calarasi
Telefon: 0723545750
Adresa: Adresa : DN4 km 28-29 spre Oltenita, pe partea stanga, dupa localitatea Frumusani
Numar de vizite: 709
Descriere: S.C. Auto Weresinico S.R.L., este o firma care se ocupa cu dezmembrari auto si comercializarea de piese auto "second hand" ce provin din dezmembrari auto proprii.
Majoritatea autoturismelor sunt de provenienta din Anglia, sunt aduse pe platforma in tara si au carte service la zi, nefiind rulate in tara.
Parcul auto este constituit din autoturisme fabricate in intervalul 1997-2009, de diverse motorizari, atat pe benzina cat si diesel.
In parcul nostru de dezmembrari auto puteti gasi elemente de caroserie, de motorizare, cutii de viteze, articulatii, elemente de interior si multe alte piese.
Tratam fiecare client cu multa atentie si profund interes si de aceea, va rugam sa sunati in prealabil pentru fiecare piesa, pentru a stabili cu exactitate ce anume doriti si daca avem piesa sau piesele respective pe stoc.
DEZMEMBRARIWERESI
DEZMEMBRARIWERESI
DEZMEMBRARIWERESI